Mall anställningsbevis

Ett anställningsbevis är bra att ha för en anställd person då anställningsformen, lönen och villkoren för anställningen framgår. Exemplaret skall skrivas under av både arbetsgivaren och arbetstagaren.

Att få bekräftat vad man kommit överens om är oerhört viktigt för att eventuella missförstånd gällande anställningen inte skall uppkomma. Denna mall är enkel att använda och kan laddas ner genom denna länk:
Länk till anställningsbevismall (word-dokument - högerklicka och spara)

Juridiken kring anställningar är omfattande och beror mycket på de specifika omständigheterna. Vi rekommenderar därför att om man känner sig osäker så ska fackman anlitas för att säkerställa att alla avtal inkluderandes anställningsavtal blir korrekta i de specifika fall som gäller i de enskilda företagen/anställningarna.

Letar du efter en mall för anställningsbevis i egenskap av arbetstagare som behöver detta när du skriver en arbetsansökan? I detta fall behöver du såklart även skriva ett CV. Vi rekommenderar då ett besök på www.cv-mallar.net, vilket är en kostnadsfri hemsida med allt som behövs för att skapa ett perfekt CV. Där finns bland annat ett stort antal mycket bra CV-mallar, information och tips gällande arbetsintervjun, och allt annat som behövs för att öka chansen att landa drömjobbet.