Följesedel mall

Följesedel bör man ha när man levererar varor. Nedan laddar du ner StartaEgetInfo.ses gratis mall för följesedel. Följesedlar kan givetvis se ut på många olika sätt och mallen på den här hemsidan utgör bara ett exempel på hur en följesedel kan se ut. I mallen för följesedel fyller man i företagets namn och kontaktuppgifter, leveransvillkor och leveranssätt. Man fyller även i vilka produkter som levererats gällande kvantiteter. Även prisuppgifter och uppgifter om mms fylls i följesedeln. Leveransdatum och leveransadress fylls också i.
Som företagare behöver man löpande använda och skapa ett stort antal dokument vilket kan vara arbetskrävande och därmed dyrt. För att minska dessa kostnader kan man använda sig av olika dokumentmallar, och StartaEgetInfo.se erbjuder gratis mallar för de flesta typer av behov som finns hos företag. Kanske kan även följande mallar vara av intresse: fakturamall, offertmall och mall för årsredovisning.

Vi hoppas att du kommer att ha nytta av dessa, och alla andra mallar, som finns på den hemsidan: Länk till Följesedelmall (excel-dokument - högerklicka och spara), Länk till Följesedelmall (word-dokument - högerklicka och spara).