Följesedel mall

Behöver du skapa en följesedel? Att skapa en följesedel behöver inte vara svårt men det kan underlätta om man utgår ifrån en mall. Ofta brukar en fysisk följesedel bifogas då varor levereras. Följesedeln kan även skickas via epost.

Längst ned i artikeln laddar du ner vår mall för följesedel, gratis och utan registrering, i Word-, Excel- eller PDF-format.

Följesedelns innehåll

Följesedlar kan givetvis se ut på många olika sätt och mallen på den här hemsidan utgör bara ett exempel på hur en följesedel kan se ut. I mallen för följesedel fyller man bland annat i:

  • företagets namn och kontaktuppgifter
  • leveransvillkor och leveranssätt
  • vilka produkter som levererats gällande kvantiteter
  • prisuppgifter
  • leveransdatum och leveransadress.

Som företagare behöver man löpande använda och skapa ett stort antal dokument vilket kan vara arbetskrävande och därmed dyrt. För att minska dessa kostnader kan man använda sig av olika dokumentmallar, och StartaEgetInfo.se erbjuder gratis mallar för de flesta typer av behov som finns hos företag. Kanske kan även följande mallar vara av intresse: fakturamall, offertmall och mall för årsredovisning.

Länk till Följesedelmall (Excel)

Länk till Följesedelmall (Word)

Länk till Följesedelmall (PDF)

Ambitionen är att innehållet på StartaEgetInfo.se ska vara korrekt; men mallar och information är gratis och används helt på användarens eget ansvar, och ska användas bara om tillräcklig kompetens innehas av användaren. Läs mer på länken ” Cookies och disclaimer” (längst ned).