Årsredovisning Online

Den nätbaserade tjänsten Årsredovisning Online är en tjänst som enkelt låter dig skapa en korrekt årsredovisning både snabbt, enkelt och säkert; och online.

Företaget bakom StartaEgetInfo.se använder sig av tjänsten och vi rekommenderar den. Tjänsten Årsredovisning Online är helt nätbaserad, och för att skapa en årsredovisning följer man endast följande enkla steg:

1. Gå till Årsredovisning Online och skapa ett konto genom att ange din mejladress

2. Skapa din årsredovisning online genom att registrera uppgifter om ditt företag och dess redovisning. Om du har dessa uppgifter klara är det snabbt gjort. De uppgifter du behöver är basala uppgifter så som organisationsnummer, adress och dylikt. Dessutom behövs de redovisningsdata som ska finnas på resultaträkningen, balansräkningen samt (om ditt bolag inte är nystartat) motsvarande uppgifter från förra året.

3. Nu är din årsredovisning klar. Du kan kostnadsfritt förhandsgranska den. Är du nöjd betalar du en mindre kostnad via kortbetalning och laddar ner din färdiga årsredovisning online som ett PDF-dokument.

4. Alla dina uppgifter sparas säkert hos Årsredovisning Online och nästa år gör du din årsredovisning därmed ännu enklare.